NTS Botech wint William Pijnenburg Award

12 oktober 2022

Een aantal maanden geleden zijn we bij Vullings blij verrast met de nominatie voor de William Pijnenburg Award. Een Award, waarvoor bedrijven worden genomineerd die zich bovenmatig inzetten voor de aandacht voor en de investering in vakmensen en daarnaast de verbinding aangaan met het onderwijs.

Afgelopen donderdag 6 oktober, was de prijsuitreiking tijdens het jaarcongres van Brainport Industries College. Naast Vullings waren dit jaar NTS Botech en VDL GL Precision genomineerd. Uiteindelijk is er slechts één genomineerde die de Award in ontvangst mag nemen en dat was dit jaar NTS Botech. Via deze weg, nogmaals de felicitaties aan deze prachtige winnaar, waar ook de praktijkopleider van het jaar, Pierre Penninx, werkzaam is. Jullie hebben het dik verdiend.

Bij Vullings werd in het juryrapport met name verwezen naar het leven lang ontwikkelen van mens in combinatie en samenwerking met de machine. Dit geldt binnen Vullings als een vanzelfsprekendheid, het zit als het ware verankerd in ons DNA. Daarnaast werd de actieve kartrekkersrol die Vullings heeft genomen in de regio met collega-bedrijven onder de noemer “Techniek aan de Maas”, het organiseren van Tech Events en het, gedurende de covidperiode, medeopstellen van een digitale lesbrief, geroemd. Ook werd het (mede)initiëren en betrekken van onze regio bij het Techniekcentrum Brainport als zeer positief betiteld. Prachtige bewoordingen waarop we super trots zijn en een verdienste is van al onze medewerkers.

William_pijnenburg_award_1 William_pijnenburg_award_2

Deel dit bericht: LinkedIn


Bekijk al onze nieuwsberichten