Bezoek scholengemeenschap Harlindis en Relindes

20 januari 2017

Een van de scholen die wij als Vullings een warm hart toe dragen, de katholieke scholengemeenschap Harlindis en Relindes uit Maaseik (België), bracht 12 januari een bezoek aan ons bedrijf. We ontvingen een groep van 16 leerlingen, waaronder één meisje en 15 jongens, die allen in het zevende jaar van de opleiding ‘computergestuurde werktuigmachines’ zitten. Deze opleiding sluit haarfijn aan bij onze verspaningafdeling. Dit blijkt ook uit het feit dat 3 van onze medewerkers deze opleiding  in het verleden met succes doorlopen hebben.

Gezien de ontwikkelingen in de verspaningswereld lag het accent tijdens het bezoek op de robotisering, de ontwikkelingen die dat in onze productieafdeling heeft doorgemaakt en de verschillende productiecellen die daarmee zijn uitgevoerd. Het enthousiasme was van beide zijden groot, waardoor we niet alleen de tijd uit het oog verloren, maar ook het maken van enkele foto's compleet vergeten werd. 

Dat het voor onze bezoekers interessant was, werd afgelopen week bevestigd door het verzoek dat we van de school kregen om het bezoek volgend jaar wederom te organiseren. Als het aan ons ligt zal dit zeker gaan gebeuren, hopelijk dan inclusief fotomateriaal.

Logo Harlindis en Relindis Logo buso

Deel dit bericht: LinkedIn


Bekijk al onze nieuwsberichten