Geslaagd jubileumweekend

4 juni 2015

Op 1 mei jl. was het 50 jaar geleden dat Joos Vullings besloot zijn eigen firma – Vullings B.V. - in Horst op te richten. Deze mijlpaal wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan en zodoende vond er op vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei jl. een open dag plaats. Op vrijdag werd de open dag geopend door wethouder Paul Driessen van gemeente Horst aan de Maas, waarna we bezocht werden door zeer vele klanten en leveranciers, die ons uitgebreid machinepark inclusief robotisering aan het werk konden zien. Onze enthousiaste medewerkers voorzagen de gasten van de nodige uitleg en dat leidde tot veel positieve reacties.

Voor de zaterdagochtend waren leerlingen - en hun ouders - van een tiental scholen aangeschreven om ons bedrijf te komen bezoeken. In een relaxte setting waren zij in de gelegenheid onze (deels jonge) medewerkers het hemd van het lijf te vragen over hoe het is om met een geavanceerd en modern machinepark en robots te werken.

Op zaterdagmiddag tenslotte stonden de deuren open voor familie, vrienden en bekenden. En ook daar werden we verrast door het groot aantal mensen wat de moeite had genomen om ons te bezoeken. Er waren momenten dat de mensenmassa hier en daar stagneerde, maar uiteindelijk kon toch iedereen alles aandachtig bekijken. De zelfgemaakte 3D-printer en Stockcar raceauto, gemaakt als hobbyprojecten door enkele medewerkers, en de Fanuc (sportende)robots bleken daarbij zeer in trek om van dichtbij te bekijken.

Al met al een zeer geslaagd weekend, wat afgesloten werd met een feestavond, waar geen eind aan mocht komen……. Op naar de volgende 50 jaar.

Open Dag 150529-30 - 023 Open Dag 150529-30 - 062 Open Dag 150529-30 - 066 Open Dag 150529-30 - 083 Open Dag 150529-30 - 077

Deel dit bericht: LinkedIn


Bekijk al onze nieuwsberichten