Mooi bedrag voor Hospice Horst aan de Maas opgehaald

Nieuwsbericht jubileum-schenking

30 juni 2015

Vullings Metaalbewerking en Systemen hebben tijdens de open dagen in mei jl. een mooi bedrag verzameld ten behoeve van het Hospice Horst aan de Maas. 

In 2015 is het 50 jaar geleden dat Vullings b.v. opgericht werd door Joos Vullings. "Dit wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan en zodoende werden er in het laatste weekend van mei Open Dagen georganiseerd" vertelt John Vullings. Vrijdag 29 mei werd de open dag geopend door Wethouder Paul Driessen van de gemeente Horst aan de Maas. Na de opening was er op vrijdagmiddag een Open Dag voor klanten en leveranciers, waren voor de zaterdagochtend leerlingen - hun ouders en leraren - van een tiental scholen uitgenodigd en stonden op zaterdagmiddag de deuren open voor familie, vrienden en bekenden. 

Goede doel Hospice Horst aan de Maas en stichting De Zonnebloem

Vullings heeft al haar bezoekers gevraagd om tijdens of na de open dagen een donatie te voldoen t.b.v. het Hospice D'n Doevenbos, wat gerealiseeerd wordt door de stichtng vrienden Hospice D'n Doevenbos Horst. Directeuren John Vullings en Jan Arts lichten toe: "Wij als directie, vinden het zeer belangrijk om een bijdrage te kunnen realiseren aan dit lokale goede doel. We zijn dan ook zeer trots dat we nu de cheque met het eindbedrag van 5.000 euro bekend hebben kunnen maken en mogen overhandigen aan José Hoebers en Bep Vullings, initiatiefnemers van het Hospice." 

Op de foto ziet u v.l.n.r. de directie van Vullings b.v. - John Vullings en Jan Arts - en de initiatiefnemers van Hospice D'n Doevenbos - Bep Vullings en José Hoebers. 

Nieuwsbericht jubileum-schenking

Deel dit bericht: LinkedIn


Bekijk al onze nieuwsberichten