Over Vullings Metaalbewerking

De maat der dingen...

Vullings is met de waarden kennis, vakmanschap en kwaliteit aan de basis, uitgegroeid tot een modern en technisch hoogwaardig bedrijf in metaalbewerking. Onze dienstverlening gaat echter verder dan alleen metaalbewerking. Wij denken constructief mee met onze klanten en profileren ons, indien nodig, als probleemoplossers. Als intermediair zorgen wij ervoor dat een product of halffabricaat alle noodzakelijke bewerkingen ondergaat. Wij regelen het gehele traject, inclusief de logistieke afhandeling. Met ons team van ervaren en gemotiveerde mensen bieden wij een flexibele en klantgerichte service. 

MachineparkDaarnaast beschikken wij over een uiterst modern machinepark, waarin we voortdurend investeren. Daardoor zijn we in staat zeer ingewikkelde en specialistische producten te leveren. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in het CAD tekenen, CAM programmeren en CNC produceren van deze producten. In combinatie met de brede kennis, ook in engineering, maakt dat Vullings met recht “…de maat der dingen” in huis heeft.

Bent u benieuwd naar de projecten van Vullings? Met trots informeren wij u hierover op onze projecten pagina. Onze actuele berichten kunt u vinden in ons nieuwsoverzicht